keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Joku karkkijutskan tapainen kuva hommeli? - osaan otsikoida-

Tein tällasen ihme karkkijutskahommelin, hope you like it;)
 
 
 
 
 
 
 








































































 
 
 
 
Sori, noissa 15 viimesimmässä kuvassa on huono valotus, tää juttu jäi vähä keske, ku alotin kuvaamisen päivällä, mut sit tuli äkkilähtö uimaan, joten jatkoin tän valmiiks illalla.
 
 
 
- Iina

2 kommenttia:

  1. Haha, meillä näyttää olevan samanlaiset nuket :D

    Muuten hyvä blogi, mutta jotkut kuvat ovat huonolaatuisia. Joten jos saisit paremman kameran, se olisi plussaa ja sitten saisit myös isonnettua kuvia.

    Sitten aina ei tarvi laittaa kaikki otettuja kuvia. Esim alussa on toinen ja kolmas kuva melkein samanlaisia, mutta toinen kuva on huonolaatuisempi. Joten esim sen olisit voinu poistaa. :) Sitte sama tossa kolmannes vikassa ja tokavikassa niin sen kolmannesvikan olisit voinu poistaa.

    Toivon ettet mitenkään suutu, koska yritän vaan antaa rakentavaa palautetta ja tsempata sua saamaan paremman blogin ja enemmän lukijoita. Tiiän että nuket on ihania mutta kantsii tälläkertaa säästää hyvään kameraan ja ostaa vasta sen oston jälkeen uus nukke. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie (Ilona) ja Iina yritetään tehä tästä mahollisimman hyvä blogi joten kiitos paljon palautteesta, siitä on varmasti paljon hyötyä :)

      Poista